Tilfredshedsgaranti:  Få alle dine penge retur, hvis ikke du er tilfreds inden for 30 dage (Se mere)

Coaching

Du har mulighed for at få personlig coaching af mig, Kasper. Enten via intime 1-on-1 sessions via Zoom, en Mastermind eller et 2-dages kursus.

 

Success Accelerator

Success Accelerator er et 12 måneders forløb med 1-til-1 sparring samt coaching af mig selv og Morten. Det er et forløb med fokus på hurtigt implementerenende stof, accountability, aktiv deltagelse, commitment og sidst men ikke mindst – Med fokus på at 2-4x din forretning over de kommende 12 måneder.

I Success Accelerator er der fokus på mindset, kundehåndtering, personlig branding, inbound-flow af kunder, salg og holistisk performance. Derudover bliver du en del af et særskilt og aflukket community, som opdateres løbende, som der starter nye hold op.

Programmet i Success Accelerator ser ud som følger: 

  • Modul 1: Definition af fremtiden & mindset
  • Modul 2: Kundehåndtering & administration
  • Modul 3: Personlig branding
  • Modul 4: Funnel flow & e-mail marketing (Automatisk in-flow af leads)
  • Modul 5: Live salescalls
  • Modul 6: Holistisk performance

Success Accelerator er lavet med fokus på at hjælpe marketingkonsulenter med at skalere og accelerere deres omsætning på langt hurtigere vis, end de vil kunne gøre af sig selv. Det betyder, at når du har adgang til Online Mentorforløb, har du adgang til alt du skal bruge, for at kunne skalere dit agency på egen hånd. 

Ønsker du derimod at det skal gå hurtigere og at accelerere din forretning, så er Success Accelerator tiltænkt dig. 

Du kan ikke forvente elever, som er langt fra din egen situation, da der er nogle adgangskrav for at blive en del af forløbet fra start. Det er ikke noget, som alle og enhver kan få adgang til. Du skal godkendes til Success Accelerator!

Derudover er det ikke et forløb, som du kan købe adgang til og så modtage din adgang dagen efter. Forløbet opstartes i kohorter, hvilket betyder at du med stor sandsynlighed vil opleve at skulle på en venteliste, inden du kan få lov at få adgang til forløbets materiale og community. 

Success Accelerator er ikke udarbejdet med et ‘fancy’ setup til udarbejdelse af forløbet. Der er i Success Accelerator fokus på, at eleven skal få så meget kvalitet i et komprimeret materiale. Derfor ligger fokus på kernen, som er viden, systemer og processer, som vi i Sedia bruger til håndtering af vores egne kunder – og herigennem til skalering og opretholdelse af høj solid performance. 

At blive en del af Success Accelerator kræver, at man har taget Online Mentorforløb og at man som minimum tjener 10.000 kr. i måneden og jagter mere end dette.

Du kan ikke bare få adgang til Success Accelerator. Der er venteliste og vi opstarter løbende i hold. Ønsker du at blive en del af det, skal du sende en besked på Messenger til Morten Sonne Sjælland – Link til profil.

Herefter vil du kunne tage en samtale med Morten og finde ud af om du er et match til Success Accelerator, som vurderes på baggrund af dine tidligere resultater, målsætninger og især dit drive til at skabe noget.

Pris: 29.520 kr. (12 måneders adgang med mulighed for fornyelse)

 

Mastermind (Ingen ledige pladser lige nu)
En Mastermind er en weekend fra fredag til søndag i en lejlighed eller på et hotel, hvor du vil blive coachet på ekstremt tæt hold af mig, Kasper Knudsen.

Der er fokus på mindset og Facebook Ads, hvor jeg feedbacker dig live på dine kunder og dine målsætninger. Her er vi sammen 24/7, hvor vi træner sammen, laver mad sammen, griner sammen og lærer en masse.

Det er en weekend, hvor du er sammen med 5 andre fra Online Mentorforløb, som betyder at du får et ekstremt tæt og intimt forhold til 5 andre fra Online Mentorforløb, som ønsker det samme som dig selv. Herefter vil du opleve et unikt sammenhold i den gruppe, hvor du kan søge hjælp, råd og sparring efterfølgende.

For at kunne deltage på nuværende Masterminds, er det et krav, at du har taget Online Mentorforløb.

Pris: 40.000 kr. ex. moms. pr. person.
Antal deltagere pr. Mastermind: 6 personer.

 

Ingen ledige pladser lige nu

Hvis du mener, at noget af ovenstående lyder interessant for dig og du kunne tænke dig at høre mere, kan du altid sende en e-mail til Oliver@sedia.dk.

Herefter vil du have muligheden for at blive skrevet på venteliste til et eller flere af ovenstående forløb.