Tilfredshedsgaranti:  Få alle dine penge retur, hvis ikke du er tilfreds inden for 7 dage (Se mere)

Coaching

Du har mulighed for at få personlig coaching af mig, Kasper. Enten via intime 1-on-1 sessions via Zoom, en Mastermind eller et 2-dages kursus.

 

Coaching 1-on-1

Her er der snak om intim 1-til-1 sparring med Morten og jeg. Først og fremmest vil du have 2 timer sammen med Morten, hvor I snakker om dine personlige målsætninger og udfordringer.

Herefter vil der blive taget fat i dine målsætninger af Kasper, som fortæller dig præcis hvad du skal gøre og hvad du skal arbejde med, for at opnå dine målsætninger.

Pris: Individuelt fra person til person. Starter fra 50.000 kr. ex. moms.

 

Mastermind:
En Mastermind er en weekend fra fredag til søndag i en lejlighed eller på et hotel, hvor du vil blive coachet på ekstremt tæt hold af mig.

Der er fokus på mindset og Facebook Ads, hvor jeg feedbacker dig live på dine kunder og dine målsætninger. Her er vi sammen 24/7, hvor vi træner sammen, laver mad sammen, griner sammen og lærer en masse.

Pris: 40.000 kr. ex. moms. pr. person.
Antal deltagere pr. Mastermind: 6 personer.

 

2-dages kursus:

Et 2-dages kursus afholdes over 2 dage i et auditorium i København. Her har du mulighed for at møde mit team og jeg selv, hvor du vil blive coachet i annoncering samt leadgenerering og henvendelser til potentielle kunder.

Derudover lærer du at se en forretning på et mere holistisk syn. Det er til dig, som har 0-5 kunder.

Pris: 25.000 kr. ex. moms.
Antal deltagere på 2-dages kursus: 10-15 personer.

 

Ingen ledige pladser lige nu

Lige nu har jeg ikke prioriteret flere pladser ind til hverken intime 1-on-1 sessions via Zoom, en Mastermind eller et 2-dages kursus i min kalender pga. Online Mentorforløb 3.0. Men der vil på et tidspunkt blive åbnet op igen.

Send en e-mail til Oliver@sedia.dk for at blive skrevet på ventelisten til et eller flere af ovenstående.