Tilfredshedsgaranti:  Få alle dine penge retur, hvis ikke du er tilfreds inden for 30 dage (Se mere)

Fup og svindel

 

Er Online Mentorforløb fup og svindel?
I starten blev jeg, Kasper Knudsen spurgt om det her spørgsmål på daglig basis. Dengang var det en del sværere at skulle forklare folk, at den er god nok, at du har samme muligheder og at det også kan lade sig gøre for dig at få succes med online markedsføring – Du har nemlig adgang til alle værktøjer, systemer og processer som jeg selv har brugt i flere år og stadigvæk bruger den dag i dag.

I dag bliver jeg, Kasper Knudsen slet ikke spurgt lige så meget ind til det længere. Der er et enkelt spørgsmål i min Instagram DM en gang imellem, men det er efterhånden meget sjældent at det finder sted.

Hvis man i dag stadigvæk tror, at Online Mentorforløb kan være fup og svindel, så er det fordi man ikke har lavet sin research på ordentlig vis.

Online Mentorforløb har en ekstremt god score på Trustpilot (Se Trustpilot her).
Derudover har jeg, Kasper Knudsen brugt de seneste par år, på at opbygge en Youtube-kanal, hvor jeg deler ud af tips og tricks, min dagligdag, livet som marketingkonsulent og generel viden inden for optimering og læring (Se min Youtube-kanal her).

Online Mentorforløb er også et af de eneste online forløb i Danmark, som har været i gang i flere år. Det er altså ikke bare “endnu et kursus” på markedet. Det er blevet en reel forretning med et team bagved, hvor vi hver dag arbejder på, at konstant optimere forløbet.

“Men Kasper – Hvorfor tager alle så ikke Online Mentorforløb?”

Det er et spørgsmål, som jeg har stillet mig selv rigtig mange gange efterhånden.

Online Mentorforløb er nemlig et direkte indblik i hvordan jeg har opbygget mit eget marketingbureau over de seneste år og hvad jeg har lært.

Dvs. du har en direkte mulighed for at få indsigt i flere års arbejde, så du ikke behøver at begå de samme ‘fejl’, som jeg har været igennem. At sige, at man lærer bedst af sine fejl er til sin vis rigtigt. Jeg er bare mere af den opfattelse, at kan du lære fra en person, som har været hele processen igennem og som forklarer dig præcist, hvad det kræver – Så giver det i min optik ikke mening, at man ikke vil lære fra det.

 

Lad os få nogle hurtige facts om Online Mentorforløb, som er med til at nedbryde fordommene om “Kasper Knudsen” og “Online Mentorforløb”

1. Online Mentorforløb blev lanceret d. 6. april 2020 og været live lige siden.
Hvis det var fup og svindel, havde “Kasper Knudsen” og “Online Mentorforløb” ikke kunnet eksistere i dag – Flere år efter.

 

2. Online Mentorforløb har en fantastisk Trustpilot-score.
Hvis det var fup og svindel, havde “Kasper Knudsen” og ”Online Mentorforløb” ikke haft stor overvægt af 5-stjernede anmeldelser.
Hvis det var fup og svindel, havde “Kasper Knudsen” og “Online Mentorforløb” ikke været en verificeret virksomhed på Trustpilot.

 

3. Online Mentorforløb har mere end 3.000 elever.
Hvis det var fup og svindel, havde “Kasper Knudsen” og “Online Mentorforløb” ikke kunnet præstere at hjælpe mere end 3.000 personer i gang med forløbet.

 

4. Online Mentorforløb har introduktionskald med alle, som investerer i forløbet.
Hvis det var fup og svindel, havde “Kasper Knudsen” eller hans ansatte ikke snakket personligt med hver og en, som overvejer at starte på forløbet.

 

5. Online Mentorforløb bliver løbende opdateret med nye videoer, skabeloner og viden.
Hvis det var fup og svindel, havde “Kasper Knudsen” ikke været interesseret i hele tiden at yde sit maksimale, for at forbedre og konstant opdatere forløbet med endnu mere værdi, uden at tage en merbetaling for det.

 

Hvordan får man succes med Online Mentorforløb og Kasper Knudsen som mentor?
Vi har altid introduktionskald med alle, som overvejer at investere i Online Mentorforløb. Jeg, Kasper Knudsen tog selv alle introduktionskald i starten indtil jeg fik ansat et team omkring Online Mentorforløb og Sedia, som er mit eget bureau, hvor jeg og teamet hjælper danske og internationale virksomheder med deres online markedsføring på sociale medier.

Nu har jeg 2 ansatte til at tage disse kald, som ofte får spørgsmål, som:
“Hvordan får jeg succes som marketingkonsulent?”
“Hvem gider arbejde med mig?”
“Hvordan kan jeg række ud til andre virksomheder?”

Fælles for dem som har fået succes med Online Mentorforløb, er at de alle har lyttet og brugt det materiale som jeg, Kasper Knudsen har lagt ind i forløbet og selv benytter mig af i min egen virksomhed og hverdag.

Ofte tendenserer folk til at blive grebet af alt muligt andet som de har set på nettet. Du kender garanteret til Youtube-titlen: “Sådan tjente jeg 500.000 kr. på 30 dage uden erfaring”.
Og ‘wupti’ – så er du i gang med det næste projekt. Det er et fænomen, som hedder “Shiny Object Syndrome”, som betyder at du hele tiden søger det næste og hele tiden bliver forblændet over forskellige “muligheder” som det ligner, at du har.

Medmindre du spiller lotto, så er det 1 ud af 1.000.000.000.000, som uden nogen erfaring på forhånd kan tjene 500.000 kr. på under 30 dage. Det er i hvert fald ikke noget, som jeg nogensinde har set i virkeligheden.

Hvis du sidder og tænker “Det var en lidt underlig drejning, det tog” så forstår jeg dig godt. Jeg vil bare gerne understrege, at hvis jeg havde skiftet retning hver gang jeg så noget nyt spændende på Youtube eller sociale medier, så havde der aldrig nogensinde været en Kasper Knudsen, som havde stiftet Online Mentorforløb.

Med andre ord, handler det for dig om, at du skal kunne holde snuden i sporet og fortsætte selvom du måske ikke får din første kunde inden for de første par uger.
HINT: Det gør de færreste i Online Mentorforløb.

Men så snart man får sin 1. kunde, handler det om at bemærke hvad man gjorde rigtigt, for at få den her kunde og så handler det derefter om, at gentage denne succes igen og igen og igen.
Det lyder meget simpelt og banalt, hvilket det også er – Men alting bliver simpelt så snart du har gjort det mere end én gang.

For at koge det ned, så skal du faktisk bare åbne din computer, lytte til videoerne og implementere de forskellige ting, jeg nævner. Hvis du gør det og hvis du gør det på kontinuerlig basis, så skal du nok få kunder og muligheden for at virke som online marketingkonsulent.

Men bliver du omvendt fanget af det næste nye (Shiny Object Syndrome), så minimerer du dine chancer for succes med Online Mentorforløb markant!

Faktisk vendte jeg på et tidspunkt spørgsmålet “Hvem får succes med Online Mentorforløb” om med “Hvem får ikke succes med Online Mentorforløb”. Det lavede jeg så efterfølgende en 30-minutters video på, som jeg først bare ville dele internt i Online Mentorforløb. Efterfølgende gik det op for mig, hvor meget værdi der lå i videoen for nye potentielle elever, som endnu ikke havde taget skridtet og investeret i Online Mentorforløb. (Se Youtube-videoen her)

 

Til sidst vil jeg nævne, at succes kommer i mange former. Det er ikke alle som får kunder og skal leve af, at lave online markedsføring for diverse virksomheder. Mange bruger faktisk forløbet til at lære sig selv bedre at kende, at forstå mennesker og derigennem finde ud af hvad deres “kald” er. Du kan bl.a. læse Trustpilot-anmeldelserne på Online Mentorforløb, hvor der er utallige eksempler på forskellige succeshistorier med Online Mentorforløb. (Se Trustpilot-anmeldelser her)