Tilfredshedsgaranti:  Få alle dine penge retur, hvis ikke du er tilfreds inden for 30 dage (Se mere)

Hvad er et mentorforløb?

 

Hvad er et mentorforløb?
Du kan brække ordet op i 2: “Mentor” og “Forløb”.

Det vil sige, at du altså er på et forløb hos en tilknyttet mentor, som hjælper dig.

Man kan sammenligne et mentorforløb med at have en personlig coach tilknyttet. Et mentorforløb er typisk et forløb over en periode, hvor du har en mentor inden for et givent område. Det kan være personligt, men i særlig grad inden for forretning.

En mentor er typisk en erfaren person, som har ekspertise og erfaring inden for et område, som du enten ønsker at lære mere omkring eller færdiggøre dig inden for. Det er særligt brugt i skole-regi, hvor man har en tilknyttet mentor til hjælp i dansk, matematik eller noget helt tredje.

Et andet område, hvor du garanteret også er stødt på diverse mentorer, er når det kommer til fitness-industrien. Her er ordet “mentor” blot byttet ud med “coach” og i særlig grad “online coach”.

På samme måde fungerer det også i forretningsverdenen, hvor du har alverdens muligheder for at finde og benytte dig af diverse mentorer. Et eksempel er Online Mentorforløb, hvor du får mig, Kasper Knudsen tilknyttet som din mentor, der guider dig igennem hele processen fra at være uvidende til at kunne drive din egen forretning og have egne kunder.

 

Fordele ved at have en mentor
At have en mentor er noget jeg, Kasper Knudsen vil anbefale alle og enhver, som har muligheden til dette. Det er nok det bedste, jeg har gjort for mig selv igennem de seneste mange år. Forestil dig, at du får en mulighed for at lære fra personer, som er det sted, hvor du selv drømmer om at stå en dag.

Det kan både være en atlet, som står knivskarpt og som udbyder personlig træning og/eller kostplaner, som kan hjælpe dig til at komme i mål. På samme tid vil din mentor stå ved din side hele vejen til mål og justere dig ind, når du kan være på kanten til at falde fra.

Jeg, Kasper Knudsen har selv ageret mentor de seneste 3-4 år, men der var noget, som hurtigt gik op for mig. Jeg kunne hjælpe langt flere mennesker ved at være mentor online.

At stifte Online Mentorforløb betød og betyder, at jeg i dag kan hjælpe langt flere mennesker på samme tid og hjælpe langt flere mennesker med at blive rykket fra A til B når det kommer til at lære, hvordan man med fordel kan agere i hverdagen, for at skabe sin egen hverdag, som man hver dag glæder sig til at slå øjnene op til.

Først var min mission med Online Mentorforløb, at jeg blot skulle hjælpe 10 mennesker med at få succes som selvstændig marketingkonsulent. Da jeg opnåede det, kunne jeg hurtigt se, at med det her online format, havde jeg muligheden for at hjælpe langt flere med at gennemleve samme rejse, som jeg selv havde været på årene for inden. Derefter satte jeg et mål om at hjælpe 100 elever til succes igennem mit forløb. I dag har Online Mentorforløb hjulpet mere end 3.000 mennesker, hvoraf en del af dem, har efterladt en anmeldelse, som du kan se på Trustpilot (Se Trustpilot-anmeldelser her)

Det, at Online Mentorforløb er opbygget i et online format betyder også, at elever på forløbet kan tage det i helt eget tempo. Nogen ser det hele igennem på en weekend, mens andre bruger 1 uge eller 2 på det. Det kommer helt og aldeles an på hver enkelts eget skema. Og det er netop også en af de smarte fordele ved at løfte et mentorforløb over i et online format, hvor man stadigvæk har muligheden for at omfavne det hele.

 

Hvordan er det opstillet?
Der findes som sådan ikke en forkert eller en rigtig metode at bruge, når det kommer til at opsætte et mentorforløb. Det kommer helt og aldeles an på, hvad man som mentor ønsker, at gøre det til.

Det som jeg, Kasper Knudsen ønskede at gøre mit forløb til, tilbage i 2020 hvor jeg startede, var et forløb, som omfavnede hele hverdagen som marketingkonsulent. Herunder hvordan man bør opsætte sine vaner og rutiner, for at få et maksimalt output som konsulent og som menneske.

Typisk er et mentorforløb med afsæt i den basale grundforståelse inden for det givne emne og stille og roligt bliver det taget op på et mere og mere avanceret niveau, desto mere man lærer.
I det klassiske mentorforløb, er det fokus på, hvordan du arbejder med et givent emne.

Jeg, Kasper Knudsen syntes hurtigt dette blev overfladisk, og ud fra mine egne erfaringer, vidste jeg godt at man ikke umiddelbart ville få succes som marketingkonsulent, hvis ikke man havde styr på privaten også.

 

Hvad får man med i et mentorforløb?
Som beskrevet i afsnittet ovenfor, handler det for mig, Kasper Knudsen om at omfavne hele processen som menneske. Jeg vil påstå, at være marketingkonsulent, er noget alle kan lære inden for forholdsvis kort tid.

Men at have styr på sine vaner, rutiner og disciplin er en anden snak. Derfor lagde jeg et mindset-modul ind i begyndelsen, som i bund og grund omfavner alt man skal arbejde med, for at skabe en hverdag for sig selv, som man hver dag glæder sig til at stå op til.

Fordi – Arbejder du med noget, som du glæder dig til at stå op til hver dag, så bliver du hurtigt nysgerrig på, hvordan du kan blive endnu bedre og på den måde, vil du hurtigere omfavne “succesen” frem for folk, som bare arbejder for at tjene penge til at leve.

Måden du får en hverdag du glæder dig til at stå op til, kommer ikke ved at spille computer halvdelen af natten, at sove længe, at feste hver weekend, at ryge og tage snus. Hvis du gør alt ovenstående, giver du aldrig nogensinde din krop det maksimale input den skal bruge, for at blive sund.

Derfor kræver det noget disciplin at kunne sige fra og at kunne sige “nej” for i stedet at kunne opbygge nogle sunde og gode vaner og rutiner, som giver kroppen den energi og glæde den har brug for, for at give dig det maksimale output til gengæld. Også og i særlig høj grad dette omfavner Online Mentorforløb, da det har været og er en kæmpe stor del af grunden til min, Kasper Knudsens “succes” som marketingkonsulent og forretningsindehaver.