Tilfredshedsgaranti:  Få alle dine penge retur, hvis ikke du er tilfreds inden for 30 dage (Se mere)

Tilfredshedsgaranti på Online Mentorforløb

 

Som det fremgår af vores handelsbetingelser (Se vores handelsbetingelser her) har du altid en 30-dages tilfredshedsgaranti, når du investerer i Online Mentorforløb 1. gang.

Du har mulighed for at prøve Online Mentorforløb af og finde ud af om det er noget for dig. Hvis ikke, så refunderer jeg, Kasper Knudsen dig alle dine penge retur.

Det er en unik mulighed for at finde ud af, om Online Mentorforløb rent faktisk er noget for dig eller ej. Jeg, Kasper Knudsen ønsker ikke, at du investerer i Online Mentorforløb og eksempelvis 29 dage efter finder ud af, at det slet ikke er noget for dig alligevel. Jeg vil hellere have 100 glade elever, som giver den max gas frem for at have 150 elever, hvoraf 50 af dem ikke kommer til at benytte forløbets materiale alligevel.

Som du kan læse under vores Trustpilot-anmeldelser (Se Trustpilot-anmeldelser her), er det vigtigste for os, at have glade og tilfredse elever. Derfor går vi i særlig grad op i at levere et godt produkt, hvorfor vi også har valgt at tilkoble en tilfredshedsgaranti på Online Mentorforløb.

 

Tilfredshedsgaranti på Online Mentorforløb uddybet
Jeg, Kasper Knudsen ønsker ikke at nogen skal betale 12.000 kr. inkl. moms (Se mere om pris her) hvis de efter et par enkelte dage ved med sig selv, at det her kommer ikke til at være noget for dem.

I starten lød garantien på, at man inden for de første 14 dage maks måtte have set 20% af forløbets materiale såfremt man ønskede fuld refundering af Online Mentorforløb.

Efterfølgende omlagde jeg garantien og sagde, at man måtte have set og deltaget i så meget, man nu engang ønskede og stadigvæk få refunderet sine penge – så længe det var inden for de første 7 dage efter købsdato.

Herefter snakkede vi sammen internt på teamet og blev hurtigt enige om, at 7 dage heller ikke er lang tid, hvis man lige bliver forstyrret de første par dage – så havde man lige pludselig kun 5 dage til at finde ud af, om Online Mentorforløb er noget for en.

Jeg, Kasper Knudsen tog derfor en beslutning ang. tilfredshedsgarantien og ændrede den til, at nu kan man altså se og bruge alt materialet inden for de første 30 dage og derefter, kan man stadigvæk få pengene retur, hvis ikke man er tilfreds med forløbets indhold.

 

Hvorfor er der fuld tilfredshedsgaranti på Online Mentorforløb?
Grunden til, at jeg giver fuld tilfredshedsgaranti inden for 30 dage ligegyldigt hvor meget man har set og/eller brugt af materialet i Online Mentorforløb, skyldes at jeg med mig selv og mit team ved, at det er et sindssygt godt produkt vi har. Hvis nogen ikke ønsker at tage del i det, så skal de også være fri. Derfor ønsker vi altså ikke at binde nogen på deres investering i forløbet.

Det eneste man som elev skal gøre for at indløse sin tilfredshedsgaranti efter fortrudt køb af Online Mentorforløb er, at man skal udfylde vores Google Forms (Se Google Forms her), så vi kan modtage konstruktiv feedback, som vi kan bruge videre i vores arbejde – Så kan vi konstant sørge for at optimere Online Mentorforløb endnu mere.

Dog skal man som elev også være opmærksom på, at denne tilfredshedsgaranti kun kan indløses én gang. Hvis man har benyttet sig af sin tilfredshedsgaranti og efterfølgende bliver en del af Online Mentorforløb igen fordi man fortryder, så har man ikke længere ret til sin tilfredshedsgaranti.

 

Hvorfor ønsker folk at benytte tilfredshedsgaranti?
Det kan være svært for mig, Kasper Knudsen at svare konkret på, men jeg har nogle forskellige bud og antagelser omkring netop dette.

Svaret er jo egentlig ganske simpelt – Man føler ikke, at man får succes med forløbets materiale, og derfor ønsker man ikke længere at have sin investering i forløbet.

Her er der mange, som misforstår Online Mentorforløb, hvad det er og hvad det kan hjælpe med.

Det er ikke et “get rich quick”-forløb, hvor du som elev kommer ind, kan læne dig tilbage og vente på at du får kunder og omsætter for flotte tal måned efter måned.

Du skal selv ind og tage skeen i egen hånd, ligesom +3.000 andre har gjort og ligesom jeg, Kasper Knudsen selv har gjort igennem de seneste +10 år, hvor jeg har drevet mine egne forskellige forretninger undervejs.

Hvis ikke du får succes med Online Mentorforløb og ikke føler, at du får noget ud af det, så er det typisk, fordi du ikke har prøvet nok.

Du har alverdens muligheder for at få success med Online Mentorforløb.

– Du har et forløb proppet med videoer og skabeloner, som alle er med udgangspunkt i hvordan jeg, Kasper Knudsen driver mit eget marketingbureau
– Du har et community – fyldt med ligesindede, som du kan sparre med hver evige eneste dag
– Du har 2x ugentlig live Q&A’s med mit team og jeg selv, Kasper Knudsen
– Du bliver tildelt en personlig sparringsgruppe, som du kan skrive med på daglig basis
– Du har en direkte kontakt til os, som du kan skrive til på daglig basis

Som du kan forstå ud fra ovenstående, har du alle muligheder for konstant at få hjælp og sparring til dine udfordringer. Fælles for dem alle er, at det kræver, at du selv hanker op i dig selv og er proaktiv i forsøget på at opsøge hjælpen.

Når du opsøger hjælpen i Online Mentorforløb, får du den – Men det kræver at du selv tager ansvar og handler ud fra det!

 

Hvor mange har benyttet sin tilfredshedsgaranti
Et spørgsmål, som i denne ombæring nok er en smule relevant, fordi hvor mange har rent faktisk benyttet sig af muligheden for at opnå sin tilfredshedsgaranti?

Svaret er meget nemt – både at gøre op med og at tælle.

Omkring 1-2% af alle, som har investeret i Online Mentorforløb gennem de seneste par år, har benyttet sig af sin tilfredshedsgaranti og efterspurgt den indløst.

Det er noget, som gør mig ekstremt stolt og overvældet – Waow!

Men det er samtidig også grunden til, at vi har valgt at sætte nye rammer for tilfredshedsgarantien og åbne op for, at man kan gennemføre hele kurset, deltage på live Q&A, bruge communitiet og alt andet man kan komme i tanker om – for derefter at indløse sin garanti.

Oftest er grunden til, at folk holder sig tilbage for at investere i Online Mentorforløb, at det er en investering, som kræver at man vil det og at man vil arbejde efter det. Det er alle folk ikke altid sikre på, på forhånd. Derfor hjælper en tilfredshedsgaranti med, at man har en unik mulighed for at blive lukket ind i Online Mentorforløb og finde ud af – om det rent faktisk er noget for en eller ej.