Tilfredshedsgaranti:  Få alle dine penge retur, hvis ikke du er tilfreds inden for 30 dage (Se mere)

Pris på Online Mentorforløb

 

Prisen på Online Mentorforløb af Kasper Knudsen ligger lige nu på kun 12.000 kr. inkl. moms. Efter moms- og skattefradrag svarer det til ca. 5.300 kr pr. person. Fradraget kan variere og er individuelt fra person til person – Det afhænger af den enkeltes indkomst ved siden af Online Mentorforløb. Vi har lavet en trin-for-trin guide i forløbets materiale, som gennemgår, hvordan du kan trække både moms og SKAT fra prisen du betaler for Online Mentorforløb. 

Jeg har fundet nogle enkelte sider frem, hvor du kan læse meget nærmere omkring fradrag osv. herunder:

Ifølge SKATs underside for “Fradrag for virksomhedens udgifter” (Læs den ved at klikke her), er der beskrevet, at du kan få fradrag for de udgifter, du har til at sikre din virksomheds indtægt, hvilket må vurderes at Online Mentorforløb hører ind under.

Udover SKAT, har også Dinero lavet et indlæg (Læs det ved at klikke her) omkring netop dette og hvilke krav du skal opfylde for at opnå et fradrag for køb af Online Mentorforløb, selvom du på forhånd ikke har stiftet virksomhed. Indlægget belyser, at for at du kan få fradrag for omkostninger, som du har før stiftelse af din virksomhed, så skal omkostningen være tydeligt til brug for din fremtidige virksomhed. Derudover belyser indlægget også, at du generelt kan få fradrag for en omkostning, som er opstået før opstart af virksomheden på samme vilkår, som hvis investeringen finder sted efter virksomhedens oprettelse. 

Jeg, Kasper Knudsen er hverken revisor eller andet. Det betyder, at jeg ikke kan bestemme hvorvidt du kan opnå fradrag for købet eller ej. Jeg har dog endnu ikke hørt om nogen, som har haft udfordringer på denne front, men jeg vil til enhver tid anbefale dig, at du selv tjekker op på det, da fradraget kan og vil være forskelligt fra person til person.

 

Tilfredshedsgaranti ved køb af Online Mentorforløb

Som det fremgår af vores handelsbetingelser (Se vores handelsbetingelser her) har du altid en 30-dages tilfredshedsgaranti, når du investerer i Online Mentorforløb 1. gang. Du har en unik mulighed for at prøve Online Mentorforløb af og finde ud af om det er noget for dig. Hvis ikke, så refunderer jeg, Kasper Knudsen dig alle dine penge retur. 

Det er en unik mulighed for at finde ud af, om Online Mentorforløb rent faktisk er noget for dig eller ej. Jeg, Kasper Knudsen ønsker ikke, at du investerer i Online Mentorforløb og eksempelvis 29 dage efter finder ud af, at det slet ikke er noget for dig alligevel. Jeg vil hellere have 100 glade elever, som giver den maks gas frem for at have 150 elever, hvoraf 50 af dem ikke kommer til at benytte forløbets materiale alligevel. 

Som du kan læse under vores Trustpilot-anmeldelser (Se Trustpilot-anmeldelser her), er det vigtigste for os, at have glade og tilfredse elever. Derfor går vi i særlig grad op i at levere et godt produkt, hvorfor vi også har valgt at tilkoble en tilfredshedsgaranti på Online Mentorforløb. 

Der er også lavet en mere uddybende beskrivelse af vores tilfredshedsgaranti (Se uddybet tilfredshedsgaranti her)

 

Hvad får du adgang til i Online Mentorforløb?

Når du køber adgang til Online Mentorforløb, så inkluderer det adgang til 69 trin-for-trin videoer, 78 trin-for-trin skabeloner, 2 ugentlige live Q&A’s, Danmarks største fællesskab, personlig sparringsgruppe og meget, meget mere.

På vores forside (Se forsiden her) på Online Mentorforløb af Kasper Knudsen fremgår programmet, hvor du kan se præcist hvad hver enkelt modul og video indeholder. 

 

Online Mentorforløbs indhold inkluderer følgende: 

  • Modul 1: Fundament og forståelse
  • Modul 2: Mindset
  • Modul 3: Kundehåndtering
  • Modul 4: Formlen til nye kunder
  • Modul 5: Salg med autencitet og transparent
  • Modul 6.1: Introduktion til Facebook annoncering
  • Modul 6.2: Facebook Specialist (Live)
  • Modul 7: Virksomhedsdrift & Workflow (Live)

I ovenstående program, finder du som tidligere beskrevet, 69 trin-for-trin videoer sammen med 78 trin-for-trin skabeloner, som alt sammen indeholder det, du skal bruge, for at få succes som marketingkonsulent i Danmark og/eller udlandet. 

Det er et program som jeg, Kasper Knudsen har strikket sammen ud fra min egen erfaring som både webshop-ejer og i særlig grad som marketingkonsulent, hvor jeg har hjulpet flere store danske og internationale virksomheder med Facebook annoncering. 

Udover al materiale som ligger i Online Mentorforløb, indeholder forløbet også 2x ugentlige live Q&A’s, hvor man som elev har mulighed for, at få svar på alle sine bekymringer, udfordringer og spørgsmål. 

Foruden live Q&A, bliver man i Online Mentorforløb en del af Danmarks største community inden for dets felt, hvor der dagligt er høj aktivitet, sparring og hjælp iblandt hinanden. 

 

Opdeling af pris og betaling

Som udgangspunkt ser vi helst at hele prisen, bliver betalt over én gang, men det er selvfølgelig ikke en mulighed for alle og enhver, hvilket vi er klar over. 

Derfor er det muligt at dele prisen og betalingen op i rater, hvis man bliver godkendt til det af en af mine 2 rådgivere på teamet, Oliver eller Morten. Dette bliver vurderet med udgangspunkt i den enkeltes situation ift. anden indkomst eller udsigter til selvsamme. 

Grunden til, at man kan opdele prisen på Online Mentorforløb, skyldes at jeg, Kasper Knudsen ikke ønsker at prisen på forløbet skal være en showstopper for nogen. Jeg er overbevist om, at langt de fleste har mulighed for at få succes med Online Mentorforløb på den ene eller den anden måde. Det vidner Trustpilot-anmeldelserne i hvert fald om (Se Trustpilot-anmeldelser her). Det vigtigste ved en opdeling af prisen er, at det skal kunne give mening for den enkelte. Derfor er både Kasper, Morten og Oliver 100% ærlige og transparente når det kommer til en potentiel opdeling i form af en ratebetaling på Online Mentorforløb. Hvis ikke vi mener, at det giver mening for dig, får du ikke lov til at investere i forløbet. 

 

Hvordan påvirker fremtidige opdateringer prisen for elever?

Siden jeg, Kasper Knudsen lancerede Online Mentorforløb version 1.0 tilbage i 2020, er der sket rigtig mange ting. Både i mit eget liv forretningsmæssigt og privat, men i allerhøjeste grad og særligt på Online Mentorforløb. 

Online Mentorforløb 1.0 var det første produkt. Det havde en del indhold, som kunne blive lavet langt bedre, i egen optik. Derfor arbejdede vi benhårdt bag kulissen og valgte at lave en 2.0 version. Alle elever, som i forvejen havde investeret i version 1.0 fik en gratis opdatering til den nyeste version. Det var som en tak for den tillid de havde udvist til Online Mentorforløb i første omgang. 

Dengang tog jeg, Kasper Knudsen også en beslutning. Aldrig nogensinde skal nuværende elever på Online Mentorforløb berøres af ændringer i pris eller program. Nuværende elever og kommende elever vil altid få automatiske opdateringer til de nyeste versioner af Online Mentorforløb uden at skulle betale en højere eller ekstra pris for det.

 Forskellen på version 1.0 og 2.0 af Online Mentorforløb var et indhold med opdateret indhold i form af nye og flere videoer samt skabeloner. Derudover gik Online Mentorforløb fra “bare” at være et online kursus, til faktisk at blive en reel professionel virksomhed

 Efter lanceringen af version 2.0, besluttede jeg, Kasper Knudsen mig for, at jeg gerne ville opgradere og opdatere forløbet endnu mere og tage det til helt nye højder – noget branchen ikke tidligere har set.

 Derfor brugte vi +/- et år på at arbejde på en version 3.0, som lancerede i august 2022.

 Det er et forløb med så meget mere end hvad version 2.0 havde og var/er elsket for.

 Igen skal det slås fast, at nuværende elever altid vil modtage potentielle kommende opdateringer og tilføjelser til Online Mentorforløb kvit og frit – Helt gratis!